Familieopstellingen

Familieopstellingen

Familieopstellingen kun je voor allerlei levensvragen inzetten en is een bijzondere intuitieve manier om in te zetten voor zowel persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Veel mensen zijn op zoek. Op zoek naar zichzelf. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat zijn mijn talenten? Op zoek naar hoe geld te verdienen met dat waar ze werkelijk hun roeping bij voelen. Op zoek naar de liefde, of naar meer intimiteit en verbinding in hun relatie.

Met opstellingen help ik je om terug te keren naar jouw binnenwereld. Je wordt uitgenodigd opnieuw te leren voelen, zodat jij weer op je gevoel en intuitie kunt vertrouwen om van daaruit te creëren en te handelen.

 

Ja, ik wil graag vrijblijvend meer informatie

Aarden en op je plek voelen

Als je ergens kunt aarden, voel je je er op je plek. Of het nu in je werk, je familie of je huis is. Je hoort erbij, je hoort daar. Echt geaard zijn is de volledige bereidheid te zijn waar je bent. Precies daar waar je woont, werkt, praat, slaapt. Voel je je letterlijk en figuurlijk niet op je plek, dan kan dat kome vanuit het systeem waarvan je deel uitmaakt. Jij of iemand die voor jou kwam, kan bijvoorbeeld niet op de 'juiste' plek in de familie of organisatie staan. Of iets of iemand die er wel bij hoort, is verzwegen of niet gezien, heeft geen plek gekregen. Dat kan onrust geven in je eigen systeem - alsof je niet kunt landen. Systemisch werk, in de vorm van (familie)opstellingen, kan helpen om iedereen energetisch een gezonde plaats te geven. Iedereen hoort erbij, hoe imperfect misschien ook. Vanuit de voor jou juiste plek kun je de energie van degenen voor jou in de familielijn ontvangen, en die weer doorgeven aan wie na jou komt. Op jouw geeigende plek in het groterere geheel kun je groeien en bloeien, zoals je bent.

Bron: Happinez nummer 1, 2019

Ja, ik wil een opstelling doen