Kilau Retreats

ReConnect with your heart

Kom tot rust, ontspan en vind je balans

In april en juli vonden er weer drie Yoga & Mindfulness retreats plaats. Een midweek retreat en een twee weekend retreats.

Zon, natuur, prachtig weer, inspiratie, nieuwe inzichten, positieve energie, ontspanning, een mooie groep mensen op een geweldige locatie zorgden voor twee geslaagde retreats.

Inspirerende groepen mensen bij elkaar, waarbij verbinding met elkaar, maar vooral ook meer verbinding met jezelf wordt gemaakt.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van deelnemers? Lees dan de testimonials op de website. 

Kilau organiseert diverse retreats. Een heerlijk moment om te ontspannen en tot jezelf te komen tijdens de yoga lessen en mindfulness meditaties. Ideaal voor mensen met veel stress die op zoek zijn naar een gezonde werk-privé balans. Je kunt ook deelnemen aan de workshop 'ReConnect with your heart' en de Kalligrafie workshop. 
 

 
Daarnaast is er vrije tijd om eindelijk eens dat boek te lezen, een mooie wandeling te maken of een coaching gesprek aan te gaan. 
Contact maken met je hart staat in de retreats van Kilau centraal. 

 

De retreats vinden op een unieke locatie plaats: Kasteel Baexem in Midden-Limburg. Je waant je even in een andere wereld. Voor een vakantiegevoel in eigen land.

 
 


Op dit moment zijn er nog geen nieuwe retreats gepland. Wil je op de hoogte blijven van komende retreats, schrijf je dan in onderaan de pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe initiatieven, blogs en events.

Bekijk de video om een indruk te krijgen van de retreats.