Kilau Weekend Retreat

ReConnect with your heart

29 - 31 juli 2016

Kilau organiseert bijzondere retreats op unieke locaties in Nederland. Een retreat is het moment om even helemaal tot jezelf te komen en puur te ontspannen. Een moment om te ontstressen, weer op te laden en je balans terug te vinden. Tijdens het retreat kun je genieten van het heerlijke veelal biologische eten uit eigen tuin en de natuur. De prachtige tuin is bovendien een plek om te ontdekken en om je te laten verwonderen. Bij lekker weer kun je een verfrissende duik nemen in het natuurlijke zwembad. Daarnaast kun je deelnemen aan yoga lessen, mindfulness meditaties en een workshop. Bij mooi weer zullen diverse activiteiten buiten plaatsvinden. Contact maken met je hart speelt tijdens het retreat een centrale rol.

 

 

 

Hoogtepunten

 • 3x Yoga
 • 3x Mindfulness
 • 1x Workshop 'ReConnect with your heart' waarbij je leert hoe je vanuit je hart kunt leven en hoe waardevol dit voor je kan zijn
 • 1x Workshop Kalligrafie waarbij je zowel meditatief als creatief bezig bent
 • 2x Overnachting
 • Check-in vanaf 13 uur 's-middags
 • Het weekend geeft je motivatie en praktische tools mee voor thuis om vanuit je hart een ontspannen leven te kunnen leiden
 • Pure ontspanning en terugvinden van je balans
 • Toegang tot de prachtige ontdek tuin van Kasteel Baexem
 • Persoonlijke aandacht
 • Mogelijkheid om inspirerende coaching sessies te boeken
 • Mogelijkheid om Indiase hoofdmassage te boeken voor totale ontspanning 
 • Linnengoed en handdoeken
 • 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner. De vegetarische maaltijden zijn veelal biologisch. Verschillende producten komen uit eigen tuin.
 • Onbeperkt thee en water
 • Gezonde tussendoortjes

 


Yoga

De yoga lessen die worden gegeven zijn geschikt voor beginners. Je hoeft niet lenig te zijn. Yoga brengt kalmte, focus, ontspanning waarbij er de focus ligt op de reis naar binnen. Het gaat er dus niet om wat anderen doen. Luisteren naar je lichaam en soms misschien even een pose niet doen, dat is belangrijker dan het aanraken van je tenen. Yoga helpt je stress niveau te verlagen en om je balans te vinden.

 

Mindfulness 

Ook de mindfulness meditaties zijn geschikt voor beginners. Je krijgt een korte introductie over mindfulness. Tijdens het weekend is het vooral ervaren. Er wordt o.a. een liggende meditatie gedaan en een loopmeditatie. Bij mindfulness gaat het om het zijn en het leven in het moment. Daarnaast wordt het naast yoga ook ingezet om stress te verminderen. 

 

Workshop 'Maak contact met je Hart'

Soms zitten we zo in ons hoofd dat we vergeten te luisteren naar het hart. Wat wil je echt? Wat maakt jou gelukkig? Welke richting wil ik opgaan? Tijdens een workshop die gedurende het retreat wordt gegeven krijg je een aantal tools die je helpen om deze vragen te beantwoorden. Tools die je helpen om meer naar je hart, je intuïtie te luisteren. De workshop wordt verzorgd door Lineke Booster. Lineke is holistisch coach en yoga docente.

 

 

Kalligrafie Workshop

Ook wordt er een workshop Kalligrafie gegeven door Soraya Veldhuizen (Instagram: @sorro.nl). De meesten van ons schrijven iedere dag: een to-do-lijstje, aantekening of boodschappenlijstje. Maar wist je dat schrijven ook ontspannend kan zijn? Kalligrafie kan je helpen te ontspannen. Het is de kunst van het schoonschrift en er zijn vele variaties! Tijdens het retreat kun je deelnemen aan een Kalligrafie workshop, waarin je de basis leert van kalligrafie: hoe 'teken' je letters met een penhouder en nibs? Aan het eind van de cursus heeft iedereen zijn eigen woord gekalligrafeerd om mee naar huis te nemen!

Praktische informatie

Klik op 'Lees meer' voor meer foto's, informatie over het programma, coaching, de kamers, de kosten, groepsgrootte, de locatie Kasteel Baexem, de omgeving en de in- en uitchecktijd.

Lees meer

 

Kosten per persoon

De kosten zijn €349,- per persoon. Dit is op basis van een gedeelde kamer. Voor een éénpersoonskamer komt er een toeslag bij van €50,- euro bij.

 

Korting

Indien je een promotiecode hebt ontvangen, dan krijg je korting op het retreat. Deze code vul je in in het inschrijfformulier. Stel je hebt een korting van €50,-. Wanneer je een gedeelde kamer boekt, betaal je in plaats van €349,-, €299,- voor een weekend. Je trekt dus de korting af van het bedrag dat je normaal gesproken zou betalen.