Leef je leven

Volg jouw pad en haal het beste uit jezelf!

8-weeks coachingsprogramma

Programma 8-weeks Coachingsprogramma

1. Doel, Motivatie, Exploratie

Tijdens de eerste sessie gaan we in op jouw doel van het programma, je motivatie en het opstellen van jouw plan om je doel te bereiken. Daarnaast gaan we dieper in op wie je bent, jouw situatie en je omgeving. Wie ben ik, Wat wil ik, Wat kan ik?

2. Waar kom ik vandaan?

We gaan dieper in op jouw ‘levenslijn’. Wat is jouw verhaal? Wat zijn je successen? Wat waren tegenslagen? Ook gaan we in op jouw ‘loopbaanankers’. Dit geeft je inzicht in welke factoren richtinggevend zijn geweest in jouw loopbaan.

3. Ontdek je krachten & talenten

Iedereen heeft talenten. We zetten onze talenten alleen niet altijd in. Hierdoor laten we veel potentieel liggen. Zowel thuis als op het werk. Werken vanuit je talenten zorgt voor meer plezier en geluk, zowel op op het werk als privé. Daarnaast zorgt het werken vanuit je kracht en talenten voor meer ontspanning en minder stress.

We gaan kijken waar jouw talenten liggen en hoe je deze talenten thuis en/of op het werk verder kunt ontwikkelen en inzetten.

 

4. Dromen, Inspiratie & Persoonlijke missie

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op jouw dromen en inspiratiebronnen. En hoe je deze dromen en inspiratiebronnen in je leven terug kunt laten komen. Ook ga je aan de slag met het maken van je persoonlijke missie.

 

5. Normen, Waarden & Drijfveren

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op jouw normen, waarden en drijfveren. Wat beweegt jou? Welke normen & waarden heb je en wat voor invloed heeft dit op jouw leven? Je leert wat het belang is om vanuit jouw waarden & drijfveren te leven.

 

6. Belemmerende overtuigingen

We gaan dieper in op je belemmerende overtuigingen. Je ontdekt hoe sommige overtuigingen je belemmeren om jouw leven te leiden. Je leert hoe je je belemmerende overtuigingen kunt ombuigen, waardoor deze niet meer in de weg staan in jouw geluk.

7. Uitdagingen & Valkuilen & Schaduwkanten

Tijdens deze sessie krijg je meer inzicht in je valkuilen, uitdagingen en schaduwkanten. Je leert op een slimme manier om te gaan met je schaduwkanten. Ook leer je hoe je je uitdagingen en schaduwkanten kunt inzetten om jouw leven te leven. En hoe je kunt voorkomen om in je valkuilen te stappen.


8. Kom in beweging | Leef je leven!

In de laatste sessie weet je wat je kunt doen om jouw leven te leven. Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke ‘Leef je leven’ plan, waardoor je ook na de coaching je leven blijft leven en niet dat van anderen. Op die manier kun je ook omgaan met weerstand van anderen.

Je komt in beweging. Je blijft jezelf motiveren, inspireren en activeren zodat je jouw leven leeft!

Boek nu