Werkwijze Coaching

Werkwijze

Het programma is een intensief coachingstraject en bestaat uit 8 sessies van 1,5 uur. Je wordt begeleid door een gepassioneerde coach. Face-to-face, wandelend, telefonisch of via Skype.

In elke sessie zit een korte ontspanningsoefening, die je helpt om meer inzicht te krijgen. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op het thema van die sessie.

Het programma is hands-on. Je krijgt praktische tools en opdrachten mee die je direct thuis kunt uitvoeren. Reflectie is een essentieel onderdeel van het coachingsprogramma.

Ontspanningsoefeningen kunnen o.a. bestaan uit: ademhaling, meditatie, yoga, mindfulness, wandelen, autogene en differentiële ontspanningstechnieken*

*Per individu kunnen deze oefeningen verschillen.

Praktische zaken

Duur

Het programma bestaat uit 8 individuele coachingssessies. Een sessie duurt 1,5 uur.

Idealiter vinden de sessies wekelijks plaats. De dag en het tijdstip wordt vooraf met de cliënt afgesproken.


Intake

Voor het slagen van het traject is het belangrijk dat er een klik en vertrouwen is tussen coach en cliënt. Daarom vindt er voor aanvang van het coachingstraject een intake plaats.

De intake kan zowel face-to-face, telefonisch of via Skype plaatsvinden.


Kosten 8-weeks coachingsprogramma

De kosten bedragen €120,- per sessie excl. btw. De totale kosten van het coachingsprogramma bedragen €960,- excl btw. Het bedrag dient voor aanvang van het traject te zijn ontvangen. Eventueel kan er in twee termijnen worden betaald (2 x €480,-).


Vergoeding werkgever en persoonlijke ontwikkeling

Tegenwoordig heeft je werkgever vaak een potje voor persoonlijke ontwikkeling of voor duurzame inzetbaarheid.

Vraag je werkgever of je persoonlijke budget voor dit coachingsprogramma kunt aanwenden. Niet alleen jij, maar ook je werkgever heeft er baat bij als je lekkerder in je vel zit.

Laat je werkgever zien dat je preventief aan de slag wilt gaan en dat je het beste uit jezelf wilt halen zowel op je werk als privé.

Het programma zorgt voor meer productiviteit, effectiviteit, creativiteit, focus en minder ziekteverzuim.


Locatie

Indien er wordt gekozen voor een face-to-face traject kunnen de gesprekken op diverse locaties plaatsvinden in de omgeving Den Haag, Voorburg, Utrecht, Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Rijswijk en Pijnacker. Afstemming over de locatie vindt in overleg met de cliënt plaats.

Ook is er een mogelijkheid voor wandelcoaching. De sessies vinden dan bij voorkeur plaats in de natuur.

Telefonisch of Skype

Indien gewenst vinden de sessies telefonisch of via Skype plaats.


Taal

De sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels plaatsvinden. 

Boek nu