Energie Booster

Verhoog je vitaliteit en straal!

8-weeks coachingsprogramma

Programma 8-weeks Coachingsprogramma

1. Energie Booster

Tijdens de eerste sessie gaan we in op de vitaliteitsscan die je van te voren hebt ingevuld. We kijken waar op korte en op lange termijn winst valt te behalen. Ook krijg je inzicht in je energie gevers en energie nemers.

 

2. Voeding & Energie

In deze sessie gaan we in op jouw huidige voedingspatroon. Wat geeft energie? Wat geeft geen energie? Ook kijken we wanneer je een energiedip hebt en hoe dit in relatie staat met de voeding die je eet. Je krijgt praktische tips aangereikt die je helpen om voeding te eten die jou ook op lange termijn energie geeft.


3. Voeding & Mindset

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de vraag waarom je bepaalde eet. Wat betekent voor jou. We kijken naar jouw valkuilen en belemmerende overtuigingen rondom voeding. Daarnaast leer je ook hoe mindful eten jou meer energie kan geven.


4. Ontspanning & Energie

In deze sessie draait het om de relatie tussen ontspanning & energie. Je krijgt meer inzicht in hoe ontspanning een bijdrage kan leveren aan jouw energieniveau.

 

5. Ontspanning & Mindset

Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met een aantal ontspanningsoefening. Ook kijken we wat ontspanning voor jou betekent en hoe je ontspanning meer in je leven kunt integreren. Bovendien kijken we naar de valkuilen en belemmerende overtuigingen die je hebt rondom ontspanning.


6. Beweging & Energie

Je krijgt inzicht in hoe beweging een bijdrage levert aan jouw energieniveau. Welke vorm van beweging past bij jou? Wanneer geeft beweging energie en wanneer kost het je vooral energie. Je leert welke vorm van beweging je kunt doen om energie op te bouwen.


7. Beweging & Mindset

Tijdens deze sessie gaan we om met jouw valkuilen en belemmerende overtuigingen met betrekking tot beweging. Je leert om te gaan met jouw eigen excuses om niet te bewegen. Je leert hoe je in beweging blijft, hoe je jezelf kan blijven motiveren, ook na het programma.


8. Plan: Energie Booster

In de laatste sessie blikken we terug. Je voelt je fitter, energieker. Je hebt de tools, de inzichten en de mindset om je energie een blijvende boost te geven. Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke ‘Energie Booster’ plan. Zo zorg je ervoor dat je je ook na het programma fit en vitaal kan blijven voelen.

Boek nu