Praktische zaken

"A journey of a thousand miles begins with a single step" - Lao Tzu

Coaching in de natuur

Het programma is een intensief coachingstraject en gaat uit van een holistische benadering. Het programma bestaat uit 6 sessies van 1 uur.

De sessies vinden al wandelend plaats in de natuur. Tijdens elke sessie doen we een korte ademhalingsoefening die jou helpt om dichter bij jezelf te komen en meer inzicht te krijgen.

Naast ademhalingoefeningen kunnen andere tools worden ingezet, waaronder: ademhaling- en ontspanningoefeningen, lichaamsgerichte oefeningen, familieopstellingen, NLP, RET, synchroniteit, meditatie, mindfulness en yoga.

 

Praktische zaken

Duur

 

Het programma bestaat uit 6 persoonlijke coachingssessies van 1 uur. De frequentie van de afspraken wordt vooraf bepaald. Doorgaans vinden de sessies in het begin wekelijks plaats en halverwege om de 2 weken. Data en tijdstip worden vooraf met de cliënt afgesproken.

 

Intake

Voor het slagen van het traject is het belangrijk dat er een klik en vertrouwen is tussen coach en cliënt. Daarom vindt er voor aanvang van het coachingstraject een intake plaats van 45 minuten. 

Persoonlijke programma en tools 

Tijdens de sessies gaan we in op jouw vraagstuk. Je krijgt praktische tools aangereikt en kunt opdrachten mee naar huis krijgen. Het Boost Your Life coaching programma is een persoonlijk programma, specifiek afgestemd op jou.

De coach kan gebruik maken van verschillende coachtools waaronder: ademhaling- en ontspanningoefeningen, lichaamsgerichte oefeningen, familieopstellingen, NLP, RET, synchroniteit, meditatie, mindfulness en yoga.

De sessies kunnen confronterend zijn en tegelijkertijd ontspannen, inspirerend, motiverend en leiden tot nieuwe inzichten.
 

De coach

Jouw coach voor dit programma is Lineke Booster. Zij is een ervaringsdeskundige en heeft al vele professionals begeleid op het gebied van burn-out, loopbaan en vitaliteit. Meer informatie over haar kun je hier lezen.

 

Kosten Boost Your Life Programma voor particulieren

  • Intake €45,-
  • Boost Your Life Coaching Programma 6 x €100,-
  • Losse sessies €125,-

Het bedrag dient voor aanvang van het traject te zijn ontvangen. Eventueel kan er in twee termijnen worden betaald.


Vergoeding werkgever en persoonlijke en professionele ontwikkeling

Tegenwoordig heeft je werkgever vaak budget voor persoonlijke ontwikkeling, voor duurzame inzetbaarheid, vitaliteit of loopbaan.

Vraag je werkgever of je persoonlijke budget voor dit coachingsprogramma kunt aanwenden. Niet alleen jij, maar ook je werkgever heeft er baat bij als je lekkerder in je vel zit.

Laat je werkgever zien dat je preventief aan de slag wilt gaan en dat je het beste uit jezelf wilt halen zowel op je werk als privé.

Het programma zorgt voor meer productiviteit, effectiviteit, creativiteit, focus en minder ziekteverzuim.


Locatie

Indien er wordt gekozen voor een face-to-face traject kunnen de gesprekken op diverse locaties plaatsvinden in de omgeving Den Haag, Voorburg, Utrecht, Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Pijnacker, Herwijnen, Den Bosch, Gorinchem. Afstemming over de locatie vindt in overleg met de cliënt plaats.

De sessies vinden bij voorkeur plaats in de natuur.

Telefonisch of Skype

Indien gewenst vinden de sessies telefonisch of via Skype plaats.


Taal

De sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels plaatsvinden. 

Boek nu