Coachingprogramma's

Haal het beste uit jezelf en straal!

"Coaching is the universal language of change and learning" - CNN

8-weeks coachingsprogramma 'Leef je leven'

Het 8-weekse coachingsprogramma 'Leef je leven' gaat uit van jouw krachten & talenten. Het helpt je jouw leven te leiden dat je bij je past.

Er wordt gekeken naar je huidige situatie, het verleden, het heden en de toekomst. Naar je omgeving en vooral naar jou! Wat is jouw richting, jouw pad, jouw droom en hoe kun je ervoor zorgen dat je jouw leven leeft!

Begin vandaag nog met het leven van JOUW leven.

 

Lees meer

8-weeks coachingsprogramma 'Jouw ideale werk-privé balans'

Het programma zorgt ervoor dat je meer balans in je leven kunt creëren, zowel thuis als op het werk. Het geeft je inzichten en tools die jou helpen je balans te herstellen en vast te blijven houden.

Je bent minder gestrest, kunt slimmere keuzes maken die jou helpen in je ideale werk-privé balans en je voelt je gelukkiger!

Lees meer

8-weeks coachingsprogramma 'Maak contact met je hart'

In het 8- weekse coachingsprogramma staat het maken van verbinding met je hart centraal. Je creëert een betere balans tussen hoofd en hart. Je werkt aan je zelfvertrouwen en leert hoe je dichter bij jezelf kunt blijven. Je durft meer op je gevoel te vertrouwen en keuzes te maken die bij jou passen. Je voelt je sterker, meer ontspannen en gelukkiger!

 

Lees meer

8-weeks coachingsprogramma 'Energie Booster'

Het 8-weekse coachingsprogramma 'Energie Booster’ helpt je om je weer fit en energiek te voelen. Je krijgt inzichten en praktische tools mee die jou helpen om je vitaliteit te verhogen. Je leert hoe je zelf je energie een boost kan geven en kan blijven vasthouden.

Lees meer

8-weeks coachingsprogramma 'Leven vanuit ontspanning'

Tijdens het 8-weekse coachingsprogramma leer je hoe je vanuit ontspanning een gelukkig en succesvol kan creëren zonder stress.

Een persoonlijk programma waarin een coach jou begeleidt om vanuit ontspanning het beste uit jezelf te halen. Zowel privé als op het werk.

Je gaat weer stralen. Niet alleen jij, maar ook je omgeving profiteert hiervan!

Lees meer

Boost Your Life coaching programma

Het Boost Your Life coaching programma helpt Young Professionals (twintigers en dertigers) die last hebben van stress om weer in hun kracht te staan en het beste uit zichzelf en hun leven te halen.

Het programma geeft je weer energie, zelfvertouwen, richting, inzichten in jouw talenten en wat echt bij je past. En motiveert je om die eerste stap te zetten.

 

Lees meer