Ben jij er klaar voor om te stralen?

Missie en Visie

Kilau's is missie is om mensen te laten stralen. Kilau gelooft dat iedereen kan stralen en dat je daarmee tegelijkertijd anderen inspireert om ook te schitteren. Kilau gaat hierbij uit van een holistische benadering van lichaam, geest en hart. Een juiste balans hierbinnen zorgt ervoor dat je je gelukkig en in balans voelt. En dat je straalt!

Lees meer

Over Lidiya Booster

Na tien jaar diverse kantoorbanen - voornamelijk in de commerciële wereld - te hebben gehad, besloot ik het roer volledig om te gooien en mijn hart te volgen. Met stress- en burnout coaching help ik je om te gaan met stress en het voorkomen van een burnout. Met life coaching help ik dertigers zichzelf te (durven) zijn en keuzes te maken vanuit het hart en om te gaan met het kritische stemmetje in het hoofd. Ik help je met het (her)ontdekken van talenten en passies. Ik geloof dat ontspanning, geloof in jezelf en luisteren naar je hart ervoor zorgen dat je het beste uit jezelf kan halen waardoor je gaat stralen. Daar wil ik je bij helpen.

 

Testimonials

Claudia Vitaliteit Coaching

De sessies hebben mij geholpen om meer inzicht te geven in de keuzes die je kunt maken in je leven, de aanzet tot deze keuzes heb ik dan ook zeer zeker te danken aan Lineke.

Anja Yoga

Een half uurtje office yoga met Lineke bracht me even tot mezelf. Er was meer ruimte in mijn hoofd. Daarna kon ik meer aan. Het gaf me nieuwe energie voor de rest van de dag.

Samenwerking en bedrijven